Ο υπεύθυνος του ανθρώπινου δυναμικού Abraham B. Yehoshua

ISBN: 9789600341492

Published:

Paperback

296 pages


Description

Ο υπεύθυνος του ανθρώπινου δυναμικού  by  Abraham B. Yehoshua

Ο υπεύθυνος του ανθρώπινου δυναμικού by Abraham B. Yehoshua
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 296 pages | ISBN: 9789600341492 | 3.79 Mb

Μια γυναίκα σκοτώνεται από επίθεση αυτοκτονίας στην καρδιά της Ιερουσαλήμ. Επάνω της δεν θα βρεθεί παρά ένα απόκομμα μισθοδοσίας της επιχείρησης όπου εργαζόταν: ένα αρτοποιείο. Κανείς δεν θα την αναζητήσει στο νοσοκομείο, ούτε καν οι συνάδελφοί της.MoreΜια γυναίκα σκοτώνεται από επίθεση αυτοκτονίας στην καρδιά της Ιερουσαλήμ. Επάνω της δεν θα βρεθεί παρά ένα απόκομμα μισθοδοσίας της επιχείρησης όπου εργαζόταν: ένα αρτοποιείο. Κανείς δεν θα την αναζητήσει στο νοσοκομείο, ούτε καν οι συνάδελφοί της. Ένας σκανδαλοθήρας δημοσιογράφος θα αδράξει την ευκαιρία να κατηγορήσει το αρτοποιείο για έλλειψη ανθρωπιάς.

Καθώς η κατηγορία απειλεί να αμαυρώσει για πάντα το καλό όνομα της επιχείρησης, ο ιδιοκτήτης της στέλνει τον υπεύθυνο ανθρώπινου δυναμικού να ταυτοποιήσει τη νεκρή και να της εξασφαλίσει μία αξιοπρεπή κηδεία. Γρήγορα όμως αυτή η αποστολή θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο σημαντικό: και η ιστορία που ξεκίνησε από ένα πραγματικό γεγονός θα μετατραπεί σταδιακά σε ένα μεταφυσικό ταξίδι γεμάτο συμβολισμούς.Στο O υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού, ένα μυθιστόρημα με αστυνομική σχεδόν πλοκή, ο Αβραάμ Β.

Γεοσούα ερευνά τις συνέπειες της κοινοτοπίας του θανάτου: κατά πόσο, δηλαδή, μπορεί να διατηρήσει την ανθρωπιά της μια κοινωνία, όπου ο θάνατος τείνει να γίνει μέρος της καθημερινότητας.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Ο υπεύθυνος του ανθρώπινου δυναμικού":


allnitegraphics.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us