Siipien sota Clive Woodall

ISBN: 9789510308462

Published:

Hardcover

252 pages


Description

Siipien sota  by  Clive Woodall

Siipien sota by Clive Woodall
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 252 pages | ISBN: 9789510308462 | 7.55 Mb

Harakat levittävät kuolemaa ja kauhua ympärilleen. He ovat jo vallanneet kaupunkien torit kyyhkysiltä ja puutarhat kottaraisilta sekä hävittäneet sukupuuttoon lukuisia pieniä muuttolintulajeja. Kirrick, punarinnoista viimeinen, pakenee henkensäMoreHarakat levittävät kuolemaa ja kauhua ympärilleen. He ovat jo vallanneet kaupunkien torit kyyhkysiltä ja puutarhat kottaraisilta sekä hävittäneet sukupuuttoon lukuisia pieniä muuttolintulajeja.

Kirrick, punarinnoista viimeinen, pakenee henkensä hädässä pohjoiseen, jossa hän päätyy viisaan Tomar-pöllön luo. Tomar on jo pitkään haaveillut Pöllöjen neuvoston koollekutsumisesta ja rauhan palautumisesta järkkyneeseen Lintumaahan. Sanansaattajaksi ryhtyvän Kirrickin on paitsi kannettava tulevien lintusukupolvien toivoa siivenkärjissään myös houkuteltava lännen haukat, pohjoisen kotkat ja idän merilinnut sotaan harakoita ja muita varislintuja vastaan.Slyekin, harakoiden häikäilemätön johtaja, tavoittelee Lintumaan kuninkuutta ja tekee kaikkensa estääkseen Pöllöjen neuvoston kokoontumisen.

Apurinaan hän käyttää julmuuksia kaihtamatonta Traskaa, joka vannoo surmaavansa sekä perivihollisensa Tomarin että vakoilijoiltaan toistuvasti livahtavan Kirrickin.Lintumaan kohtalo ei kuitenkaan ole vain yhden urhean punarinnan ponnistelujen varassa. Sen Kirrick saa sekä ilokseen että kauhukseen huomata hengästyttävällä matkallaan!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Siipien sota":


allnitegraphics.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us